Politika zasebnosti

Splošni pogoji

Spletna stran www.sportnibar-slovan.si je v lasti družbe »Difirma, gostinske storitve d.o.o.« (v nadaljevanju v skrajšani obliki Difirma d.o.o.).

Splošni pogoji poslovanja urejajo pravice in obveznosti med internetnim portalom www.sportnibar-slovan.si in uporabniki spletnih strani. Osnovni namen spletne strani www.sportnibar-slovan.si je objava aktualne ponudbe Športnega bara Slovan. Spletna stran www.sportnibar-slovan.si je prav tako namenjena dodatni promociji.

Varovanje osebnih podatkov

Zbiratelj podatkov spletnega mesta www.sportnibar-slovan.si je Difirma d.o.o, Zaloška cesta 78A, 1000 Ljubljana, ki se zavezuje, da bo ščitil zasebnost uporabnikov spletne strani in razvijal tehnologijo, ki omogoča varno spletno izkušnjo. Za vse informacije v zvezi z varovanjem osebnih podatkov se lahko obrnete na eatgoodslo@gmail.com.

Osebni podatki

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Uporabnik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za uporabnikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam ne potrebujete posredovati, vendar pa vam v tem primeru ne moremo zagotavljati izvedbo določenih storitev. Vsi podatki, ki jih potrebujemo za izvedbo posamezne storitve so za to storitev obvezni.

Obisk spletne strani

Pri obisku spletne strani www.sportnibar-slovan.si na spletnem strežniku, kjer gostuje, beleži določene podatke o obisku spletnih strani, IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na www.sportnibar-slovan.si spletni strani. Tako zbranih podatkov ne obdelujemo in jih ne povezujemo z drugimi podatki, uporabljamo jih izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne strani, optimizacijo.

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani.  Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete. Več o piškotih, ki jih uporablja stran www.sportnibar-slovan.si preberite tukaj.

Prijava preko kontaktnega obrazca

Osebni podatki se zbirajo preko kontaktnih obrazcev na strani www.sportnibar-slovan.si, so namenjeni izključno pošiljanju povpraševanj glede rezervacije prostora in dodatnih informacij o ponudbi. Podatke uporabimo zgolj za izvedbo storitve rezervacije. V obrazcu je potrebno napisati ime in priimek ter elektronski naslov. Preko kontaktnih obrazcev je strogo prepovedano pošiljanje reklamnih sporočil. Kontaktni obrazci so namenjeni izključno pošiljanju povpraševanj glede rezervacije prostora in dodatnih informacij o ponudbi. Vse kršitelje bomo sodno preganjali in zahtevali povrnitev stroškov iz naslova poslovne škode, v minimalni vrednosti trikratne cene letnega oglaševanja na www.sportnibar-slovan.si za vsako elektronsko sporočilo posebej. S pošiljanjem povpraševanja preko kontaktnega obrazca se strinjate z uporabo osebnih podatkov po veljavni zakonodaji.

Dostop do vaših osebnih podatkov

Vaši osebni podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani tretjim osebam.

Sprememba osebnih podatkov oziroma vaše pravice

Kadarkoli lahko spremenite svoje osebne podatke. To storite tako, da posredujete svoj predlog spremembe na naslov eatgoodslo@gmail.com.

Pravico pa imate tudi do izbrisa podatkov. www.sportnibar-slovan.si zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bo uporabil zgolj za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.